French Food and Cooking - Over 200 classic and contemporary dishes, shown step-by-step (Broché)

Carole Clements, Elizabeth Wolf-Cohen

Note moyenne : | 0 avis
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
  • Lorenz Books

  • Paru le : 01/04/2005
  • 1 million de livres à découvrir
  • Livraison à domicile à partir de 0,01 €
  • Paiement sécurisé, débit à l'expédition
35,00 €
Neuf - Actuellement indisponible
Votre note
Authentic French cuisine clearly explained for every cook, with easy-to-follow instructions and step-by-step photographs for every recipe. Over 200 delicious dishes from every region of France, from Normandy to sun-drenched Provence. Includes all the classics such as Coq au Vin, Trout with Almonds, Bouillabaisse, Crème Brûlée and Chocolate Truffles, and also features lesser known dishes such as Seafood in Puff Pastry, Scallops with Mushrooms, Chicken and Pistachio Pâté, and Chocolate Sorbet. Delicious, tempting recipes for every occasion: tasty soups and salads, sumptuous stews and sautés, fabulous fish and shellfish dishes, delectable desserts and gorgeous gateaux. Every dish is illustrated with over 900 glorious and tempting colour photographs. Handy glossary of techniques plus cook's tips for perfect results
  • Date de parution : 01/04/2005
  • Editeur : Lorenz Books
  • ISBN : 0-7548-1437-8
  • EAN : 9780754814375
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 256 pages
  • Poids : 1.625 Kg
  • Dimensions : 23,5 cm × 30,0 cm × 2,3 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot

French Food and Cooking - Over 200 classic and contemporary dishes, shown step-by-step est également présent dans les rayons

Carole Clements et Elizabeth Wolf-Cohen - French Food and Cooking - Over 200 classic and contemporary dishes, shown step-by-step.
French Food and Cooking. Over 200 classic and...
35,00 €
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter