Rosemary and Bitter Oranges. Growing up in a tuscan kitchen (Broché)

  • virago

  • Paru le : 19/03/2003
Note moyenne : |
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
Donnez votre avis !
Suffused with the scents of simmering pots of cacciucco -- a hearty, local seafood stew - and the vibrant coastal blossoms, Patrizia Chen's childhood... > Lire la suite
9,90 €
Neuf - Expédié sous 9 à 14 jours
  • ou
    Livré chez vous
    entre le 1 février et le 7 février
ou
Votre note
Suffused with the scents of simmering pots of cacciucco -- a hearty, local seafood stew - and the vibrant coastal blossoms, Patrizia Chen's childhood was centred in the sun-drenched kitchen and adjoining herb garden of the family home in Livorno, on the Tuscan coast. There, in a world struggling to recover from the devastation of the Second World War, Emilia, the cook, shared her craft with her young charge, while Patrizia's grandmother, Nonna Valentina, managed a household still containing chamber pots, sacks of chestnut flour and copal-burning stoves. Eccentric characters, aromatic dishes, white Carrara marble terraces and a magical garden come alive in a warm and humorous narrative. Rosemary and Bitter Oranges will captivate readers with its simple, delicious food and the author's wit and abiding love for tradition.
  • Date de parution : 19/03/2003
  • Editeur : virago
  • ISBN : 1-84408-037-4
  • EAN : 9781844080373
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 242 pages
  • Poids : 0.2 Kg
  • Dimensions : 12,6 cm × 19,7 cm × 2,1 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot

Rosemary and Bitter Oranges. Growing up in a tuscan kitchen est également présent dans les rayons

Patrizia Chen - .
Rosemary and Bitter Oranges. Growing up in a...
9,90 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK