Chocolate - Grand Format

Edition en anglais

Note moyenne 
Savor the culinary savoir-faire of Ferrandi Paris, the world-renowned cooking school Tempering and coating, ganaches and truffles, puff pastry and candy,... Lire la suite
29,90 € Neuf
  • Ebook
    • Chocolate
      Edition en anglais
      Epub fixed layout
      Paru le : 09/10/2019
      Téléchargement immédiat
      20,99 €
    • Chocolate
      Edition en anglais
      PDF
      Paru le : 09/10/2019
      Téléchargement immédiat
      20,99 €
  • Grand format
    • Chocolate
      Edition en anglais
      Paru le : 16/10/2019
      Expédié sous 3 à 6 jours
      29,90 €
Expédié sous 3 à 6 jours
Livré chez vous entre le 23 octobre et le 25 octobre
En librairie

Résumé

Savor the culinary savoir-faire of Ferrandi Paris, the world-renowned cooking school Tempering and coating, ganaches and truffles, puff pastry and candy, chocolate ribbons and other decorative flourishes"this essential reference reveals 42 fundamental techniques to master cooking with chocolate, explained step by step through text and more than 250 photographs. From the classics"chocolate mousse, custard tart, éclairs, profiteroles, macarons"to celebration cakes and sophisticated plated desserts, this volume presents 76 recipes for all occasions, from quick desserts to festive specialties, for the home chef and experienced professional alike.

Caractéristiques

  • Date de parution
    16/10/2019
  • Editeur
  • Collection
  • ISBN
    978-2-08-020406-6
  • EAN
    9782080204066
  • Format
    Grand Format
  • Présentation
    Relié
  • Nb. de pages
    304 pages
  • Poids
    1.722 Kg
  • Dimensions
    21,9 cm × 29,1 cm × 3,0 cm

Avis libraires et clients

Du même auteur

Les clients ont également aimé

Derniers produits consultés

Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK
29,90 €