A LITTLE PROVENCAL COOKBOOK (Broché)

  • Appletree Press

  • Paru le : 26/02/1998
Note moyenne : |
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
Donnez votre avis !
The Cuisine of Provence in celebrated for its fresh. " Sun-drenched ingredients and venerable origins. A Little Provençal Cookbook contains a collection... > Lire la suite
6,86 €
Neuf - Actuellement indisponible
  • ou
Votre note
The Cuisine of Provence in celebrated for its fresh. " Sun-drenched ingredients and venerable origins. A Little Provençal Cookbook contains a collection of recipes for such traditional Provençal dishes as the hearty Bouillabaisse, the classic Salade Niçoise. Soupe au Pistou, sauces redolent of garlie such as Aioli and Rouille, and the rich ratatouille. Each recipe is accompanied by a delightful full-colour illustration.
  • Date de parution : 26/02/1998
  • Editeur : Appletree Press
  • ISBN : 0-86281-504-5
  • EAN : 9780862815042
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 60 pages
  • Poids : 0.115 Kg
  • Dimensions : 11,0 cm × 15,6 cm × 1,1 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot
Marilyn Bright - .
A LITTLE PROVENCAL COOKBOOK
6,86 €
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK