Une pure merveille !
Un roman d'une grande beauté, drôle, fin, extrêmement lumineux sur des sujets difficiles : la perte de
l'être aimé, la dureté de la vie et la tristesse qu'on barricade parfois... Elise franco-japonaise,
orpheline de sa maman veut poser LA question à son père et elle en trouvera le courage au fil des pages,
grâce au retour de sa grand-mère du japon, de sa rencontre avec son extravagante amie Stella..
Ensemble il ne diront plus Sayonara mais Mata Ne !
The Cuisine of Provence in celebrated for its fresh. " Sun-drenched ingredients and venerable origins. A Little Provençal Cookbook contains a collection...
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The Cuisine of Provence in celebrated for its fresh. " Sun-drenched ingredients and venerable origins. A Little Provençal Cookbook contains a collection of recipes for such traditional Provençal dishes as the hearty Bouillabaisse, the classic Salade Niçoise. Soupe au Pistou, sauces redolent of garlie such as Aioli and Rouille, and the rich ratatouille. Each recipe is accompanied by a delightful full-colour illustration.