Vinegars of the World (Broché)

Edition en anglais

  • Springer

  • Paru le : 01/12/2008
Note moyenne : |
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
Donnez votre avis !
PThe importance of vinegars goes far beyond their merely economic aspect: they are in fact the result of environmental resources and culture, of tradition... > Lire la suite
85,59 €
Neuf - Expédié sous 9 à 14 jours
  • ou
    Livré chez vous
    entre le 4 octobre et le 7 octobre
ou
Votre note
PThe importance of vinegars goes far beyond their merely economic aspect: they are in fact the result of environmental resources and culture, of tradition and science. The origin of vinegar is lost in the dawn of human history, together with the beginning of agriculture and the discovery of alcoholic fermentation of fruits, cereals and vegetables. This book, written by experts and scientists working in the field and enriched by several images and tables, clearly describes some of the main types of vinegar produced in the world in their peculiar aspects.
In particular, vinegar technology and microbiology are dealt with extensively. The nomenclature of the microorganisms involved has been updated according to the current taxonomy./P P/P
  • Date de parution : 01/12/2008
  • Editeur : Springer
  • ISBN : 978-88-470-0865-6
  • EAN : 9788847008656
  • Présentation : Broché
  • Poids : 0.542 Kg
  • Dimensions : 15,5 cm × 23,6 cm × 1,5 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot

Vinegars of the World est également présent dans les rayons

Paolo Giudici - Vinegars of the World.
Vinegars of the World
85,59 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter