Plant-Plant Allelopathic Interactions - Phenolic Acids, Cover Crops and Weed Emergence (Cartonné)

Edition en anglais

Udo Blum

Note moyenne : | 0 avis
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
  • Springer

  • Paru le : 01/02/2011
  • 1 million de livres à découvrir
  • Livraison à domicile à partir de 0,01 €
  • Paiement sécurisé, débit à l'expédition
123,04 €
Neuf - Expédié sous 8 à 14 jours
  • ou
    Livré chez vous
    entre le 26 août et le 1 septembre
ou
Votre note
In an effort to implement conservation measures farmers have used a variety of production methods, including the use of reduced or zero tillage and cover crops. One benefit of these production methods has been early season weed control. The literature suggests that a variety of mechanisms may be involved, among them the allelopathic effects of phenolic acids. This retrospective analysis addresses the following: How likely are phenolic acid concentrations and environmental conditions in wheat no-till cropping systems for the inhibition of annual broadleaf weed emergence? and Do phenolic acids have a dominant role or are they just one component of a larger promoter/modifier/inhibitor complex? The book covers allelopathic plant-plant interactions, laboratory and field experiments, and future research.
It uses a journal format, provides justifications for procedures used, if-then hypotheses, and cons and pros so that readers can reach their own conclusions.
  • Date de parution : 01/02/2011
  • Editeur : Springer
  • ISBN : 9789400706828
  • EAN : 9789400706828
  • Présentation : Cartonné
  • Poids : 0.5 Kg
  • Dimensions : 16,3 cm × 24,4 cm × 2,3 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot

Plant-Plant Allelopathic Interactions - Phenolic Acids, Cover Crops and Weed Emergence est également présent dans les rayons

Udo Blum - Plant-Plant Allelopathic Interactions - Phenolic Acids, Cover Crops and Weed Emergence.
Plant-Plant Allelopathic Interactions. Phenolic Acids, Cover Crops...
123,04 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter