Climate Change and Management of Cool Season Grain Legume Crops (Cartonné)

Edition en anglais

  • Springer

  • Paru le : 01/08/2010
Note moyenne : |
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
Donnez votre avis !
This book covers all aspect of legume production management technologies, plant ecological response, nutrients management, biological nitrogen fixation,... > Lire la suite
213,99 €
Neuf - Expédié sous 9 à 14 jours
  • ou
    Livré chez vous
    entre le 28 décembre et le 4 janvier
ou
Votre note
This book covers all aspect of legume production management technologies, plant ecological response, nutrients management, biological nitrogen fixation, molecular approaches, potential cultivars, biodiversity management under climate change. Also covered are various aspects of legume management under climate change such as, production management technology, ecology & adaptation, diseases, and international trade; physiology and crops response to nutrients, drought, salinity, and water use efficiency; Biodiversity management, molecular approaches and biological Nitrogen fixation; climate change and strategies.This book presents the most comprehensive and up to date review of research on different cool season grain legume crops, nutrients management, biotic and abiotic stresses management, agronomical approaches for drought management, salinity, drought, weed management and water use efficiency, impact on international trade around the world.
  • Date de parution : 01/08/2010
  • Editeur : Springer
  • ISBN : 978-90-481-3708-4
  • EAN : 9789048137084
  • Présentation : Cartonné
  • Poids : 0.833 Kg
  • Dimensions : 16,6 cm × 24,5 cm × 3,5 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot

Climate Change and Management of Cool Season Grain Legume Crops est également présent dans les rayons

Shyam S. Yadav - Climate Change and Management of  Cool Season Grain Legume Crops.
Climate Change and Management of Cool Season...
213,99 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK