Cooking Class Thai - The Australian Women's Weekly - E-book - ePub

Edition en anglais

Note moyenne 
Thai cuisine is a distinctive combination of the sweet, sour, sharp and fresh flavours of lime, chilli, coriander, basil and coconut that is sophisticated... Lire la suite
1,49 € E-book - ePub
Vous pouvez lire cet ebook sur les supports de lecture suivants :
Bientôt disponible
Recevez un email dès que l'ouvrage est disponible

Résumé

Thai cuisine is a distinctive combination of the sweet, sour, sharp and fresh flavours of lime, chilli, coriander, basil and coconut that is sophisticated in taste and yet simple to prepare. Thai food uses a range of easy-to-buy, yet distinctive, ingredients and simple preparation techniques to conjure those delicate flavours. What looks difficult is actually very easy to prepare at home and tastes sensational.
So whether it's satay or seafood, green curry or spicy fried rice, enjoy the best Thailand has to offer.

Caractéristiques

  • Date de parution
    04/12/2011
  • Editeur
    The Australian Women's Weekly
  • Collection
    The Australian Women's Weekly
  • ISBN
    978-1-907428-61-6
  • EAN
    9781907428616
  • Format
    ePub
  • Caractéristiques du format ePub
    • Protection num.
      Contenu protégé

Avis libraires et clients

Avis audio

Écoutez ce qu'en disent nos libraires !

Derniers produits consultés

Cooking Class Thai - The Australian Women's Weekly est également présent dans les rayons