French Boulangerie - Recipes and techniques from the Ferrandi School of culinary arts - Grand Format

Edition en anglais

Rina Nurra

(Photographe)

,

Ansley Evans

(Traducteur)

,

Richard Ginioux

(Préfacier)

Note moyenne 
This complete baking course provides FERRANDI Paris's expertise for preparing delicious breads and viennoiserie-French baked goods traditionally enjoyed... Lire la suite
35,00 € Neuf
Expédié sous 3 jours
Livré chez vous à partir du 4 mai
En librairie

Résumé

This complete baking course provides FERRANDI Paris's expertise for preparing delicious breads and viennoiserie-French baked goods traditionally enjoyed for breakfast, including the iconic croissant. This book is the perfect complement to FERRANDI Paris's best-selling French Pâtisserie, which covers baked desserts. Aspiring and confirmed bakers will : Acquire essential kitchen skills for more than 40 culinary techniques, explained in 220 step-by-step photographs, to make homemade poolish ; refresh levain ; knead, shape, and score loaves ; laminate butter ; prepare puff pastry ; or braid brioche dough.
Prepare more than 80 sweet and savory recipes for breakfasts and snacks, including French classics and modern creations : brioche, cruffins, babka, kouign-amann, beignets, kougelhopf, baguettes, country bread, grissini, pastrami bagels, croque-monsieurs, and more.

Caractéristiques

  • Date de parution
    29/11/2023
  • Editeur
  • ISBN
    978-2-08-043333-6
  • EAN
    9782080433336
  • Format
    Grand Format
  • Présentation
    Relié
  • Nb. de pages
    304 pages
  • Poids
    1.565 Kg
  • Dimensions
    21,9 cm × 29,0 cm × 2,7 cm

Avis libraires et clients

Avis audio

Écoutez ce qu'en disent nos libraires !

Du même auteur

Vous aimerez aussi

Derniers produits consultés

French Boulangerie - Recipes and techniques from the Ferrandi School of culinary arts est également présent dans les rayons

35,00 €