Basic Surgical Techniques. 5th edition (Broché)

R-M Kirk

Note moyenne : | 0 avis
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
  • Churchill Livingstone

  • Paru le : 01/07/2002
  • 1 million de livres à découvrir
  • Livraison à domicile à partir de 0,01 €
  • Paiement sécurisé, débit à l'expédition
51,90 €
Neuf - Expédié sous 2 à 4 semaines
Livré chez vous entre le 23 décembre et le 6 janvier
ou
Votre note
The fifth edition of gives clear, concise guidance on all aspects of acquiring surgical skills to ensure operative success. The full range of surgical procedures is comprehensively reviewed in a clear "how-to-do-it" style, which consolidates the skills learnt in theatre. The new edition has been thoroughly updated and modernized throughout, with new, additional information on laparoscopic procedures and minimal access surgery. Each chapter is now introduced with a summary box, outlining the key issues that are covered. In addition, the book includes nearly 100 completely new drawings. This helpful and authoritative text is an essential purchase for today's surgical trainee.
    • Handling yourself
    • Handling instruments
    • Handling threads (with Bryony Lovett)
    • Handling ducts and cavities (with Brian Davidson)
    • Handling blood vessels (with George Hamilton)
    • Handling skin (with Michael Brough)
    • Handling connective and soft tissues
    • Handling bone (with Deborah Eastwood)
    • Handling dissection
    • Handling bleeding
    • Handling drains
    • Handling infection
    • Handling minimal access surgery (with Adam Magos)
  • Date de parution : 01/07/2002
  • Editeur : Churchill Livingstone
  • ISBN : 0-443-07122-5
  • EAN : 9780443071225
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 189 pages
  • Poids : 0.47 Kg
  • Dimensions : 19,0 cm × 24,5 cm × 1,0 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot
R-M Kirk - .
Basic Surgical Techniques. 5th edition
51,90 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter