Vegetables - Flexitarian Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts - Grand Format

Edition en anglais

Rina Nurra

(Photographe)

,

Bruno de Monte

(Préfacier)

,

Carmella Moreau

(Traducteur)

,

Ansley Evans

(Traducteur)

Note moyenne 
Discover all the essential kitchen skills for cooking with vegetables—chop shallots, peel and seed vegetables, clean mushrooms, master the brunoise... Lire la suite
29,90 € Neuf
Sous réserve de l'éditeur
En librairie

Résumé

Discover all the essential kitchen skills for cooking with vegetables—chop shallots, peel and seed vegetables, clean mushrooms, master the brunoise dice cut, turn an artichoke—more than 45 culinary techniques are explained in over 150 step-by-step illustrated instructions. Prepare 8o simple and sophisticated flexitarian recipes— including Savory Cheesecake with Multicolored Tomatoes, Belgian Endive and Ham Soufflé, Kohlrabi Tagine with Dried Fruits, and Pont-Neuf Potatoes with Piquillo Ketchup— to brighten your meals and delight your dinne guests.

Caractéristiques

  • Date de parution
    30/10/2020
  • Editeur
  • ISBN
    978-2-08-151342-6
  • EAN
    9782081513426
  • Format
    Grand Format
  • Présentation
    Relié
  • Nb. de pages
    304 pages
  • Poids
    1.685 Kg
  • Dimensions
    22,0 cm × 28,8 cm × 3,0 cm

Avis libraires et clients

L'éditeur en parle

An extensive cooking course that celebrate vegetables. Comprehensive technical and gourmet savoir faire form an exceptional, 100 year-old culinary school.

Du même auteur

Les clients ont également aimé

Derniers produits consultés

Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK