Yeasts : characteristics and identification (Broché)

Third edition

J-A Barnett, R-W Payne, D Yarrow

Note moyenne : | 0 avis
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
  • Cambridge University Press

  • Paru le : 01/01/2000
  • 1 million de livres à découvrir
  • Livraison à domicile à partir de 0,01 €
  • Paiement sécurisé, débit à l'expédition
511,20 €
Neuf - Expédié sous 8 à 14 jours
Livré chez vous entre le 14 décembre et le 21 décembre
ou
Votre note
A manual on yeast characteristics and identification. The most up-to-date ever published, including: 678 species described, each with the results of 99 tests. Over 1300 high quality photomicrographs accompanying the descriptions. Nine identification keys. Tables for identitying each species. A summary of' characteristics of 93 genera. Nearly 4000 published yeast names with known current synonyms.
    • How this book was produced
    • How yeasts are classified
    • Laboratory methods for identifying yeasts
    • Characteristics of the genera
    • Summary of' specific characteristics
    • Descriptions of species, arranged alphabetically
    • The keys
    • Tables for identifying individuel species
    • Register of yeast names
    • Register of specific epithets
  • Date de parution : 01/01/2000
  • Editeur : Cambridge University Press
  • ISBN : 0-521-57396-3
  • EAN : 9780521573962
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 1139 pages
  • Poids : 3.49 Kg
  • Dimensions : 22,0 cm × 30,5 cm × 5,0 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot
J-A Barnett et R-W Payne - Yeasts : characteristics and identification.
Yeasts : characteristics and identification Third edition
511,20 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter