Turkey. For people who live to eat, drink & travel (Broché)

Dani Valent, Jim Masters, Perihan Masters

Note moyenne : | 0 avis
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
  • Lonely Planet

  • Paru le : 25/08/2000
  • 1 million de livres à découvrir
  • Livraison à domicile à partir de 0,01 €
  • Paiement sécurisé, débit à l'expédition
14,20 €
Neuf - Actuellement indisponible
Votre note
For the traveller, Turkey is a feast even when you're not eating; a banquet of plenty expressed in colours, smells and customs. In this unique guide to the culture of food and drink in Turkey, you'll discover that with every scoop of pilav, or swig of raki, you learn more about the essence of Turkish culture. Afiyet olsun ! *an exploration of the regional influences which make up Turkish cuisine *an intimate guide to home cooking, traditions and celebrating with food *the definitive culinary dictionary, a quick reference glossary and useful phrases for every food & drink occasion *tantalising photography & recipes.
  • Date de parution : 25/08/2000
  • Editeur : Lonely Planet
  • Collection : world food
  • ISBN : 86450027
  • EAN : 9781864500271
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 264 pages
  • Poids : 0.28 Kg
  • Dimensions : 11,5 cm × 16,5 cm × 1,6 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot
Dani Valent et Jim Masters - .
Turkey. For people who live to eat, ...
14,20 €
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter