Surface Chemistry (Broché)

Elaine-M McCash

Note moyenne : | 0 avis
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
  • Oxford University Press

  • Paru le : 05/07/2001
  • 1 million de livres à découvrir
  • Livraison à domicile à partir de 0,01 €
  • Paiement sécurisé, débit à l'expédition
27,70 €
Neuf - Expédié sous 8 à 14 jours
Livré chez vous entre le 21 décembre et le 26 décembre
ou
Votre note
Surface Chemistry presents an accessible treatment of the fundamental concepts of the subject, suitable for undergraduate courses. The author describes the properties of solid surfaces, at both macroscopic and microscopic levels, and examines how atoms and molecules interact with surfaces, explaining how and why they subsequently behave and react. Dr McCash begins with a discussion of the clean surface, from the points of view of its electronic and its structural properties, and goes on to cover the topics of adsorption, desorption, and reactions and reactivity at a surface. A concluding section introduces the field concerned with the growth and properties of ultrathin films. Important techniques are described, but the overall approach is concept- rather than technique-driven. Covering a wide range of the most important topics in surface science, Surface Chemistry explains in clear language the established concepts of the subject while also giving a foretaste of the striking advances made in the subject in recent years.
  • Date de parution : 05/07/2001
  • Editeur : Oxford University Press
  • ISBN : 0-19-850328-8
  • EAN : 9780198503286
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 177 pages
  • Poids : 0.32 Kg
  • Dimensions : 16,8 cm × 24,0 cm × 1,0 cm

Biographie d'Elaine-M McCash

Elaine M. McCash was a Reader in the Department of Chemistry at the University of York until March 2001. She now develops sensor technology at Sentec Ltd., Cambridge.

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot
Elaine-M McCash - .
Surface Chemistry
27,70 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter