Reactive Extraction (Relié)

Hans-Jörg Bart

Note moyenne : | 0 avis
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
  • Springer

  • Paru le : 24/02/2001
  • 1 million de livres à découvrir
  • Livraison à domicile à partir de 0,01 €
  • Paiement sécurisé, débit à l'expédition
74,09 €
Neuf - Expédié sous 2 à 4 semaines
Livré chez vous entre le 23 décembre et le 6 janvier
ou
Votre note
This book is designed to bridge the gap between handbooks and technical literature and is intended to serve the research needs of both academic and industrial scientists and graduate students. It begins with a discussion on reactive extraction systems and provides a state-of-the-art description of phase equilibria in reacting liquid-liquid systems. The following chapter discusses reactive mass transfer with a focus on transfer regimes, surfactant layers, zeta potential and experimental techniques.
A brief summary on current developments and not common extraction techniques is also offered. A program for column design which is available from the author's homepage is described in Appendix X, and references to other license-free codes in the web are also given.
    • Reactive extraction
    • Liquid-liquid phase equilibria
    • Reactive mass transfer
    • Current developments and apparatus techniques
    • Conversion from molar to molal
    • Activity coefficient conversion
    • Operation and design of a Sieve tray
    • The lap model for multicomponent mixtures
    • Physical and chemical properties for Zn/D2EHPA and Hac/TOA.
  • Date de parution : 24/02/2001
  • Editeur : Springer
  • Collection : heat and mass transfer
  • ISBN : 3-540-41087-2
  • EAN : 9773540410875
  • Présentation : Relié
  • Nb. de pages : 209 pages
  • Poids : 0.44 Kg
  • Dimensions : 16,2 cm × 24,1 cm × 1,4 cm
Hans-Jörg Bart - .
Reactive Extraction
74,09 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter