Be my guest. English for the Hotel Industry, Student's book (Broché)

Francis O'Hara

Note moyenne : | 0 avis
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
  • Cambridge University Press

  • Paru le : 06/09/2002
  • 1 million de livres à découvrir
  • Livraison à domicile à partir de 0,01 €
  • Paiement sécurisé, débit à l'expédition
23,30 €
Neuf - Expédié sous 8 à 14 jours
Livré chez vous entre le 17 décembre et le 23 décembre
ou
Votre note
Be My Guest is for hotel employees at the elementary and lowerintermediate levels who need English for their work. The course focuses on everyday communicative situations so that hotel employees can understand and respand to the needs and requests of hotel guests during ther stay. The course is also suitable for pre-service students. Be My Guest meets the needs of thé following personnel: receptionist, porter, bar person, chambermaidt room attendant, housekeeper, concierge/commissionaire, management trainee, waiter/waitress. The 15 units deal with different work situations, including reception, restaurant and bar work, answering the phone, giving directions, dealing with guests' problems, writing short e-mails and letterssuggesting places to visit, and explaning how things work. The focus throughout is on the language which hotel workers need to understand and use in their work. Each unit is divided into two easy-to-use double page lessons. Students systematically practise speaking, listening, reading and writing, with regular consolidation of the new language in the lesson.
  • Date de parution : 06/09/2002
  • Editeur : Cambridge University Press
  • ISBN : 0-521-77689-9
  • EAN : 9780521776899
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 112 pages
  • Poids : 0.355 Kg
  • Dimensions : 22,0 cm × 27,6 cm × 0,8 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot

Be my guest. English for the Hotel Industry, Student's book est également présent dans les rayons

Francis O'Hara - .
Be my guest. English for the Hotel Industry,...
23,30 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter