Frontières - The Food of France's Bordelands - Grand Format

Edition en anglais

Charlotte Bland

(Photographe)

,

Hanna Miller

(Styliste)

Note moyenne 
A borderland or frontier is, of course, the stretch of land on either side of a border, but also, and more interestingly for our purposes, a zone of indeterminate... Lire la suite
39,00 € Neuf
Expédié sous 2 à 4 semaines
Livré chez vous entre le 8 octobre et le 22 octobre
En librairie

Résumé

A borderland or frontier is, of course, the stretch of land on either side of a border, but also, and more interestingly for our purposes, a zone of indeterminate overlap. Showing similarities in recipes from rival villages, techniques from across the sea and the cooking from one side of a mountain range to another, it is the space in between pesto in Genoa and piston in Provence. Frontières is a love letter to French cuisine, and an exploration of the influence its neighbouring regions have not just on the palate, but on the heart.
This is the French food that we are interested in - rustique, simple, humble and delicious.

Caractéristiques

  • Date de parution
    01/01/2023
  • Editeur
  • ISBN
    978-1-911663-78-2
  • EAN
    9781911663782
  • Format
    Grand Format
  • Présentation
    Relié
  • Nb. de pages
    286 pages
  • Dimensions
    19,7 cm × 25,4 cm × 2,7 cm

Avis libraires et clients

Avis audio

Écoutez ce qu'en disent nos libraires !

Du même auteur

Vous aimerez aussi

Derniers produits consultés

39,00 €