How to cook French cuisine - 50 traditionnal French recipes - Grand Format

Edition en anglais

Fabrice Veigas

(Photographe)

,

Ruth Clarke

(Traducteur)

Note moyenne 
50 traditional french recipes, together at last in one collection. Tarte tatin, beef bourguignon, snails, poached eggs in red wine sauce, veal stew. These... Lire la suite
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Résumé

50 traditional french recipes, together at last in one collection. Tarte tatin, beef bourguignon, snails, poached eggs in red wine sauce, veal stew. These delicious french treats are simply irresistible.

Caractéristiques

  • Date de parution
    12/03/2020
  • Editeur
  • ISBN
    978-2-412-05639-4
  • EAN
    9782412056394
  • Format
    Grand Format
  • Présentation
    Broché
  • Nb. de pages
    108 pages
  • Poids
    0.275 Kg
  • Dimensions
    15,3 cm × 19,2 cm × 1,3 cm

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À propos de l'auteur

Biographie de Julie Soucail

Julie Soucail est styliste et auteure de plusieurs ouvrages de cuisine ; elle a déjà publié plusieurs livres de cuisine aux éditions First, Tana et SAEP entre autres.

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