How to cook French pastry. 50 traditional French recipes

Par : Julie Soucail
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  • Nombre de pages108
  • PrésentationBroché
  • FormatGrand Format
  • Poids0.282 kg
  • Dimensions15,2 cm × 19,3 cm × 1,3 cm
  • ISBN978-2-412-09605-5
  • EAN9782412096055
  • Date de parution04/07/2024
  • ÉditeurFirst
  • PhotographeFabrice Veigas
  • TraducteurRuth Clarke

Résumé

50 traditional french pastry recipes, together at last in one collection. Tarte tatin, fraisier, macarons, chocolate mousse, croissants, chouquettes, madeleines... These delicious french treats are simply irresistible.
50 traditional french pastry recipes, together at last in one collection. Tarte tatin, fraisier, macarons, chocolate mousse, croissants, chouquettes, madeleines... These delicious french treats are simply irresistible.
Bocaux faits maison
Julie Soucail, Laurent Moynat
Poche
19,95 €