Recipes From A French Kitchen

Par : Carole Clements, Elizabeth Wolf-Cohen

Formats :

Actuellement indisponible
Cet article est actuellement indisponible, il ne peut pas être commandé sur notre site pour le moment. Nous vous invitons à vous inscrire à l'alerte disponibilité, vous recevrez un e-mail dès que cet ouvrage sera à nouveau disponible.
  • Nombre de pages96
  • PrésentationBroché
  • Poids0.41 kg
  • Dimensions21,6 cm × 28,2 cm × 0,8 cm
  • ISBN0-7548-0677-4
  • EAN9780754806776
  • Date de parution01/01/2001
  • ÉditeurLorenz Books

Résumé

Over 55 classic recipes for fabulous entertaining with French flair Elegant dishes for all occasions - from relaxed family gatherings to format dinner parties Step-by-step recipes include Saffron Mussel Soup, Lobster Thermidor, Quail with Fresh Figs, Pork with Camembert and mouth-watering Chocolate Truffles Tips for successful entertaining, from menu planning to timing and presentation.
Over 55 classic recipes for fabulous entertaining with French flair Elegant dishes for all occasions - from relaxed family gatherings to format dinner parties Step-by-step recipes include Saffron Mussel Soup, Lobster Thermidor, Quail with Fresh Figs, Pork with Camembert and mouth-watering Chocolate Truffles Tips for successful entertaining, from menu planning to timing and presentation.