Growing Vegetables: Artichokes, Crosnes, Broccoli and Chives

Par : Roby Jose Ciju

Formats :

Offrir maintenant
Ou planifier dans votre panier
Disponible dans votre compte client Decitre ou Furet du Nord dès validation de votre commande. Le format ePub est :
  • Compatible avec une lecture sur My Vivlio (smartphone, tablette, ordinateur)
  • Compatible avec une lecture sur liseuses Vivlio
  • Pour les liseuses autres que Vivlio, vous devez utiliser le logiciel Adobe Digital Edition. Non compatible avec la lecture sur les liseuses Kindle, Remarkable et Sony
Logo Vivlio, qui est-ce ?

Notre partenaire de plateforme de lecture numérique où vous retrouverez l'ensemble de vos ebooks gratuitement

Pour en savoir plus sur nos ebooks, consultez notre aide en ligne ici
C'est si simple ! Lisez votre ebook avec l'app Vivlio sur votre tablette, mobile ou ordinateur :
Google PlayApp Store
  • FormatePub
  • ISBN978-1-386-06873-0
  • EAN9781386068730
  • Date de parution16/03/2021
  • Protection num.pas de protection
  • Infos supplémentairesepub
  • ÉditeurRelay Publishing

Résumé

This small book explains in detail growing practices, health benefits, food preparations, and nutrient information of four popular vegetables namely, artichokes, crosnes, broccoli and chives. Artichokes and crosnes are perennial vegetables and are used in rare and exotic food preparations. Crosnes are also known as 'Chinese artichokes' and these are one of the most delicious root vegetables available today.
Broccoli and chives are considered as one of the most nutrient-dense, plant-based food groups.
This small book explains in detail growing practices, health benefits, food preparations, and nutrient information of four popular vegetables namely, artichokes, crosnes, broccoli and chives. Artichokes and crosnes are perennial vegetables and are used in rare and exotic food preparations. Crosnes are also known as 'Chinese artichokes' and these are one of the most delicious root vegetables available today.
Broccoli and chives are considered as one of the most nutrient-dense, plant-based food groups.
Vegetables: A Picture Guide
Roby Jose Ciju
E-book
5,99 €
Edible Aroid Vegetables
Roby Jose Ciju
E-book
2,99 €
Mushroom and Seaweeds
Roby Jose Ciju
E-book
2,99 €
Growing Edible Mushrooms
Roby Jose Ciju
E-book
1,99 €
21 Culinary Herbs
Roby Jose Ciju
E-book
2,99 €