Cooking with Jasmine; Eggs Recipes. Cooking With Series, #4

Par : Jasmine Anderson
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  • FormatePub
  • ISBN978-1-5401-1081-7
  • EAN9781540110817
  • Date de parution05/12/2016
  • Protection num.pas de protection
  • Infos supplémentairesepub
  • ÉditeurOxford University Press

Résumé

Welcome to Cooking with Jasmine, the series.  In the series you will find my favorite, simple and delicious recipes.  Don't hesitate and jump in... Here is just a taste of the recipes that you will find inside:Included Recipes: To Preserve Eggs : Egging and Crumbling Shirred Eggs : Mexicana : On a Plate : de Lesseps : Meyerbeer a la Reine : au Miroir : a la Paysanne : a la Trinidad : Rossini Baked in Tomato Sauce : a la Martin : a la Valenciennes : Fillets : a la Suisse with Nut-Brown Butter : Timbales : Coquelicot : Suzette : en Cocotte Steamed in the Shell : Bird's Nests : Eggs en Panade : Egg Pudding : a la Bonne Femme To Poach Eggs : Eggs Mirabeau : Norwegian : Prescourt : Courtland Louisiana : Richmond : Hungarian : Nova Scotia : Lakme Malikoff : Virginia : Japanese : a la Windsor : Buckingham Poached on Fried Tomatoes : a la Finnois : a la Gretina : a L'Imperative : with Chestnuts a la Regence : a La Livingstone : Mornay : Zanzibar : Monte Bello : a la Bourbon Bernaise : a la Rorer : Benedict : To Hard-Boil : Creole Curried : Beauregard : Lafayatte : Jefferson : Washington : au Gratin Deviled : a la Tripe : a l'Aurore : a la Dauphin : a la Bennett Bouilli : Scalloped : Farci : Balls : Deviled Salad Japanese Hard : en Marinade : a la Polonnaise : a la Hyde : a la Vinaigrette a la Russe : Lyonnaise : Croquettes : Chops : Plain Scrambled Scrambled with Chipped Beef : Scrambled with Lettuce : Schrambled with Shrimps : with Fresh Tomatoes with Rice and Tomato : with Asparagus Tips : Egg Flip Omelets with Asparagus Tips : with Green Peas : Havana : with Tomato Sauce : with Oysters with Sweetbreads : with Tomatoes : with Ham : with Cheese : with Fine Herbs Spanish : Jardiniere : with Fresh Mushrooms : O'Brien : with Potatoes Sweet Omelets Omelet a la Washington : with Rum : Swiss Souffle : a la Duchesse : SouffleEgg Recipe Links
Welcome to Cooking with Jasmine, the series.  In the series you will find my favorite, simple and delicious recipes.  Don't hesitate and jump in... Here is just a taste of the recipes that you will find inside:Included Recipes: To Preserve Eggs : Egging and Crumbling Shirred Eggs : Mexicana : On a Plate : de Lesseps : Meyerbeer a la Reine : au Miroir : a la Paysanne : a la Trinidad : Rossini Baked in Tomato Sauce : a la Martin : a la Valenciennes : Fillets : a la Suisse with Nut-Brown Butter : Timbales : Coquelicot : Suzette : en Cocotte Steamed in the Shell : Bird's Nests : Eggs en Panade : Egg Pudding : a la Bonne Femme To Poach Eggs : Eggs Mirabeau : Norwegian : Prescourt : Courtland Louisiana : Richmond : Hungarian : Nova Scotia : Lakme Malikoff : Virginia : Japanese : a la Windsor : Buckingham Poached on Fried Tomatoes : a la Finnois : a la Gretina : a L'Imperative : with Chestnuts a la Regence : a La Livingstone : Mornay : Zanzibar : Monte Bello : a la Bourbon Bernaise : a la Rorer : Benedict : To Hard-Boil : Creole Curried : Beauregard : Lafayatte : Jefferson : Washington : au Gratin Deviled : a la Tripe : a l'Aurore : a la Dauphin : a la Bennett Bouilli : Scalloped : Farci : Balls : Deviled Salad Japanese Hard : en Marinade : a la Polonnaise : a la Hyde : a la Vinaigrette a la Russe : Lyonnaise : Croquettes : Chops : Plain Scrambled Scrambled with Chipped Beef : Scrambled with Lettuce : Schrambled with Shrimps : with Fresh Tomatoes with Rice and Tomato : with Asparagus Tips : Egg Flip Omelets with Asparagus Tips : with Green Peas : Havana : with Tomato Sauce : with Oysters with Sweetbreads : with Tomatoes : with Ham : with Cheese : with Fine Herbs Spanish : Jardiniere : with Fresh Mushrooms : O'Brien : with Potatoes Sweet Omelets Omelet a la Washington : with Rum : Swiss Souffle : a la Duchesse : SouffleEgg Recipe Links