Cambodian cook - The seven main dishes of the week

Edition en anglais

  • Syllabaire Editions

  • Paru le : 01/09/2012
Note moyenne : |
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
Donnez votre avis !
Here is the first in a series of booklets on Khmer cooking. Its detailed and easy-to-follow explanations enable you to concoct authentic dishes, the way... > Lire la suite
1,99 €
E-book - ePub
Vérifier la compatibilité avec vos supports
Votre note
Here is the first in a series of booklets on Khmer cooking. Its detailed and easy-to-follow explanations enable you to concoct authentic dishes, the way they are prepared in Cambodia, with the certainty that you will satisfy the most jaded palate.
  • Date de parution : 01/09/2012
  • Editeur : Syllabaire Editions
  • ISBN : 978-2-36504-179-9
  • EAN : 9782365041799
  • Format : ePub
  • Nb. de pages : 52 pages
  • Caractéristiques du format ePub
    • Pages : 52
    • Taille : 347 Ko
    • Protection num. : Digital Watermarking

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot

Cambodian cook - The seven main dishes of the week est également présent dans les rayons

Tipram Poivre et Charlotte Farras - Cambodian cook - The seven main dishes of the week.
Cambodian cook. The seven main dishes of the...
1,99 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK