The True History of Chocolate - Grand Format

Edition en anglais

Sophie D. Coe

,

Michael D. Coe

Note moyenne 
A richly detailed and illudrated invesiigation into the dory of the world's favourite food.
15,00 € Neuf
Expédié sous 2 à 4 semaines
Livré chez vous entre le 18 juin et le 2 juillet
En librairie

Résumé

A richly detailed and illudrated invesiigation into the dory of the world's favourite food.

Caractéristiques

  • Date de parution
    07/02/2019
  • Editeur
  • ISBN
    978-0-500-29474-1
  • EAN
    9780500294741
  • Format
    Grand Format
  • Présentation
    Broché
  • Nb. de pages
    280 pages
  • Poids
    0.401 Kg
  • Dimensions
    12,9 cm × 19,8 cm × 2,0 cm

Avis libraires et clients

Avis audio

Écoutez ce qu'en disent nos libraires !

À propos des auteurs

Sophie D. Coe, an anthropologist and food historian, was the author of America's First Cuisines. Michael D. Coe, Professor Emeritus of Anthropology, Yale University, is the author of Breaking the Maya Code, The Mayº, Mexico (with Rex Koontz), Reading the Maya Glyphs, and Royal Cities of the Ancient Maya.

Des mêmes auteurs

Vous aimerez aussi

Derniers produits consultés

15,00 €