Hisahi Kashiwai est né à Kyoto en 1952. En parallèle d'une carrière de dentiste, il se lance dans l'écriture. Son premier roman, Le Restaurant des recettes oubliées, vendu à plus de 80 000 exemplaires au Japon, a rencontré un tel succès qu'il est devenu une série en sept tomes et a été adapté en série télévisée. Il est depuis devenu un véritable phénomène international, en cours de traduction en 16 langues.
The Kamogawa Food Detectives. The Heartwarming Japanese Bestseller
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- Nombre de pages224
- FormatePub
- ISBN978-1-0350-0960-2
- EAN9781035009602
- Date de parution05/10/2023
- Protection num.Adobe DRM
- Infos supplémentairesepub
- ÉditeurMantle
Résumé
The first book in the bestselling, mouth-watering Japanese sleuthing series, The Kamogawa Food Detectives is perfect for fans of Toshikazu Kawaguchi's Before the Coffee Gets Cold. What's the one dish you'd do anything to taste just one more time?Down a quiet backstreet in Kyoto exists a very special restaurant. Run by Koishi Kamogawa and her father Nagare, the Kamogawa Diner treats its customers to wonderfully extravagant meals.
But that's not the main reason to stop by .
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The first book in the bestselling, mouth-watering Japanese sleuthing series, The Kamogawa Food Detectives is perfect for fans of Toshikazu Kawaguchi's Before the Coffee Gets Cold. What's the one dish you'd do anything to taste just one more time?Down a quiet backstreet in Kyoto exists a very special restaurant. Run by Koishi Kamogawa and her father Nagare, the Kamogawa Diner treats its customers to wonderfully extravagant meals.
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