Nouveauté

Rice. 80 Easy Rice Recipes, From Mochi to Miso and Sushi to Sake

Par : Makiko Sano
Offrir maintenant
Ou planifier dans votre panier
Disponible dans votre compte client Decitre ou Furet du Nord dès validation de votre commande. Le format ePub protégé est :
  • Compatible avec une lecture sur My Vivlio (smartphone, tablette, ordinateur)
  • Compatible avec une lecture sur liseuses Vivlio
  • Pour les liseuses autres que Vivlio, vous devez utiliser le logiciel Adobe Digital Edition. Non compatible avec la lecture sur les liseuses Kindle, Remarkable et Sony
  • Non compatible avec un achat hors France métropolitaine
Logo Vivlio, qui est-ce ?

Notre partenaire de plateforme de lecture numérique où vous retrouverez l'ensemble de vos ebooks gratuitement

Pour en savoir plus sur nos ebooks, consultez notre aide en ligne ici
C'est si simple ! Lisez votre ebook avec l'app Vivlio sur votre tablette, mobile ou ordinateur :
Google PlayApp Store
  • Nombre de pages176
  • FormatePub
  • ISBN978-1-0354-2444-3
  • EAN9781035424443
  • Date de parution14/08/2025
  • Protection num.Adobe DRM
  • Infos supplémentairesepub
  • ÉditeurOH

Résumé

'Makiko's food is some of the best I have ever had. Delicious. Flavor filled. Inventive.' -Stanley TucciAffordable, versatile, delicious and satisfying, rice is a staple in Asian cuisine, a favorite ingredient that forms the backbone of tasty recipes enjoyed the world over. Building on the success of her first book Ramen, this second collaboration with author Makiko Sano follows her winning formula, celebrating Japan's deep connection with rice with 80 delicious Asian recipes.
Featuring gorgeous color recipe and step by step photographs, chapters include: - Kake Gohan- Donburi- Rice Noodles- Onigiri- Rice Cooker Dishes- Rice Flour- Savoury Rice- Rice Paper
'Makiko's food is some of the best I have ever had. Delicious. Flavor filled. Inventive.' -Stanley TucciAffordable, versatile, delicious and satisfying, rice is a staple in Asian cuisine, a favorite ingredient that forms the backbone of tasty recipes enjoyed the world over. Building on the success of her first book Ramen, this second collaboration with author Makiko Sano follows her winning formula, celebrating Japan's deep connection with rice with 80 delicious Asian recipes.
Featuring gorgeous color recipe and step by step photographs, chapters include: - Kake Gohan- Donburi- Rice Noodles- Onigiri- Rice Cooker Dishes- Rice Flour- Savoury Rice- Rice Paper