Nouveauté

Hamlyn Cooks: Curries

Par : Hamlyn
Offrir maintenant
Ou planifier dans votre panier
Disponible dans votre compte client Decitre ou Furet du Nord dès validation de votre commande. Le format ePub protégé est :
  • Compatible avec une lecture sur My Vivlio (smartphone, tablette, ordinateur)
  • Compatible avec une lecture sur liseuses Vivlio
  • Pour les liseuses autres que Vivlio, vous devez utiliser le logiciel Adobe Digital Edition. Non compatible avec la lecture sur les liseuses Kindle, Remarkable et Sony
  • Non compatible avec un achat hors France métropolitaine
Logo Vivlio, qui est-ce ?

Notre partenaire de plateforme de lecture numérique où vous retrouverez l'ensemble de vos ebooks gratuitement

Pour en savoir plus sur nos ebooks, consultez notre aide en ligne ici
C'est si simple ! Lisez votre ebook avec l'app Vivlio sur votre tablette, mobile ou ordinateur :
Google PlayApp Store
  • Nombre de pages192
  • FormatePub
  • ISBN978-0-600-63936-7
  • EAN9780600639367
  • Date de parution11/09/2025
  • Protection num.Adobe DRM
  • Infos supplémentairesepub
  • ÉditeurHamlyn

Résumé

Curry has long been one of Britain's favourite dishes, and it is easier than you might think to achieve spectacular, fragrant and delicious curries at home. From creamy and mild kormas to a spicy madras, there is a curry to suit every taste, and making them yourself is far healthier than any takeaway. With recipes including Green Masala Chicken Kebabs, Cambodian Fish Curry, Beef & Potato Madras and Spicy Goan Aubergine Curry, take inspiration from around the world for dishes packed with flavour.
Every delicious recipe is accompanied by fantastic colour photography, a smart variation to keep your food feeling fresh, and all bound in a small, handy format, making this great-value book ideal for all!
Curry has long been one of Britain's favourite dishes, and it is easier than you might think to achieve spectacular, fragrant and delicious curries at home. From creamy and mild kormas to a spicy madras, there is a curry to suit every taste, and making them yourself is far healthier than any takeaway. With recipes including Green Masala Chicken Kebabs, Cambodian Fish Curry, Beef & Potato Madras and Spicy Goan Aubergine Curry, take inspiration from around the world for dishes packed with flavour.
Every delicious recipe is accompanied by fantastic colour photography, a smart variation to keep your food feeling fresh, and all bound in a small, handy format, making this great-value book ideal for all!
Hamlyn Cooks: Unprocessed
4,99 €
New Larousse Gastronomique
43,99 €
Drink Me Now: Cocktails
3,99 €