Gardener's Guide to Fruit and Vegetable Preservation. Gardener's Guide Series, #10

Par : Paul R. Wonning
Offrir maintenant
Ou planifier dans votre panier
Disponible dans votre compte client Decitre ou Furet du Nord dès validation de votre commande. Le format ePub est :
  • Compatible avec une lecture sur My Vivlio (smartphone, tablette, ordinateur)
  • Compatible avec une lecture sur liseuses Vivlio
  • Pour les liseuses autres que Vivlio, vous devez utiliser le logiciel Adobe Digital Edition. Non compatible avec la lecture sur les liseuses Kindle, Remarkable et Sony
Logo Vivlio, qui est-ce ?

Notre partenaire de plateforme de lecture numérique où vous retrouverez l'ensemble de vos ebooks gratuitement

Pour en savoir plus sur nos ebooks, consultez notre aide en ligne ici
C'est si simple ! Lisez votre ebook avec l'app Vivlio sur votre tablette, mobile ou ordinateur :
Google PlayApp Store
  • FormatePub
  • ISBN8231872138
  • EAN9798231872138
  • Date de parution29/05/2025
  • Protection num.pas de protection
  • Infos supplémentairesepub
  • ÉditeurWalzone Press

Résumé

Gardener's Guide to Fruit and Vegetable Preservation includes the history of many different types of food preservation as well as the modern techniques used to preserve food in the home. Use the guide to preserve your harvest or that purchased during seasonal farmers markets. Sections in this guide include:Canning Food Freezing Foods Pickling and Fermenting Foods Root Cellar Room Temperature and Refrigerator Storage Freeze Drying Preserving in Sugar Salting Food Preservation Immersion in Alcohol Vacuum Sealing
Gardener's Guide to Fruit and Vegetable Preservation includes the history of many different types of food preservation as well as the modern techniques used to preserve food in the home. Use the guide to preserve your harvest or that purchased during seasonal farmers markets. Sections in this guide include:Canning Food Freezing Foods Pickling and Fermenting Foods Root Cellar Room Temperature and Refrigerator Storage Freeze Drying Preserving in Sugar Salting Food Preservation Immersion in Alcohol Vacuum Sealing