Chilean Food Culture

Par : Bautista Ortiz
Offrir maintenant
Ou planifier dans votre panier
Disponible dans votre compte client Decitre ou Furet du Nord dès validation de votre commande. Le format ePub est :
  • Compatible avec une lecture sur My Vivlio (smartphone, tablette, ordinateur)
  • Compatible avec une lecture sur liseuses Vivlio
  • Pour les liseuses autres que Vivlio, vous devez utiliser le logiciel Adobe Digital Edition. Non compatible avec la lecture sur les liseuses Kindle, Remarkable et Sony
Logo Vivlio, qui est-ce ?

Notre partenaire de plateforme de lecture numérique où vous retrouverez l'ensemble de vos ebooks gratuitement

Pour en savoir plus sur nos ebooks, consultez notre aide en ligne ici
C'est si simple ! Lisez votre ebook avec l'app Vivlio sur votre tablette, mobile ou ordinateur :
Google PlayApp Store
  • FormatePub
  • ISBN8231129898
  • EAN9798231129898
  • Date de parution17/06/2025
  • Protection num.pas de protection
  • Infos supplémentairesepub
  • ÉditeurWalzone Press

Résumé

In Chile, a narrow country spanning 38 degrees of latitude, food culture is like a tapestry interwoven with natural gifts and historical rings. From drought-resistant fruits in the Atacama Desert to king crabs in the Antarctic, from the quinoa wisdom of the Inca civilization to the wine craftsmanship of the Spanish colonial period, Chileans use food ingredients to express their reverence for the land and the sea.
This work will take you through the vineyards of the Central Valley, the seaside stoves of Chiloé Island, and the empanada stalls on the streets. In every bite, you can taste the millennium civilization and the cultural gene of diversity and tolerance that Chileans have passed down through food.
In Chile, a narrow country spanning 38 degrees of latitude, food culture is like a tapestry interwoven with natural gifts and historical rings. From drought-resistant fruits in the Atacama Desert to king crabs in the Antarctic, from the quinoa wisdom of the Inca civilization to the wine craftsmanship of the Spanish colonial period, Chileans use food ingredients to express their reverence for the land and the sea.
This work will take you through the vineyards of the Central Valley, the seaside stoves of Chiloé Island, and the empanada stalls on the streets. In every bite, you can taste the millennium civilization and the cultural gene of diversity and tolerance that Chileans have passed down through food.
Carol of Chile
Bautista Ortiz
E-book
4,99 €
An Ode to Chilean Cuisine
Bautista Ortiz
E-book
4,99 €
Silence of the Atacama
Bautista Ortiz
E-book
4,99 €
Forbidden Secret File
Bautista Ortiz
E-book
5,99 €