Wildlife of the Tibetan Steppe (Broché)

  • University Of Chicago Press

  • Paru le : 07/07/2000
Note moyenne : |
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
Donnez votre avis !
The Chang Tang steppe of Tibet is home to a unique assemblage of large mammals, including Tibetan antelope, gazelle, argali sheep, wild ass, wild yak,... > Lire la suite
22,50 €
Neuf - Expédié sous 9 à 14 jours
  • ou
    Livré chez vous
    entre le 6 octobre et le 11 octobre
ou
Votre note
The Chang Tang steppe of Tibet is home to a unique assemblage of large mammals, including Tibetan antelope, gazelle, argali sheep, wild ass, wild yak, wolves, and snow leopards. Since 1985, George B. Schaller and his Chinese and Tibetan coworkers have surveyed the flora and fauna of the Chang Tang. Their research is the first detailed look at the natural history of one of the world's least-known ecosystems, including data on populations and distribution, behavior, and ecology.
    • The Tibetan Plateau
    • Chiru (Tibetan Antelope)
    • Tibetan Argali
    • Blue Sheep
    • Tibetan Gazelle
    • Wild Yak
    • White-lipped Deer
    • Wild Bactrian Camel
    • Kiang (Tibetan Wild Ass)
    • The Carnivores
    • Feeding Ecology of Ungulates
    • Phylogeny of Tibetan Steppe Bovids
    • Nomads, Livestock, and Wildlife
  • Date de parution : 07/07/2000
  • Editeur : University Of Chicago Press
  • ISBN : 0-226-73653-9
  • EAN : 9780226736532
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 373 pages
  • Poids : 0.52 Kg
  • Dimensions : 15,3 cm × 22,8 cm × 2,0 cm

Biographie de George-B Schaller

George B. Schaller is Director for Science for International Programs of the Wildlife Conservation Society in New York. He is the author of many books, including The Year of the Gorilla; The Serengeti Lion (winner of the National Book Award); The Last Panda; and Tibet's Hidden Wilderness.

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot
George-B Schaller - .
Wildlife of the Tibetan Steppe
22,50 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter