Percutaneous Treatment of Left Side Cardiac Valves - A Practical Guide for the Interventional Cardiologist (Broché)

Edition en anglais

  • Springer

  • Paru le : 01/05/2012
Note moyenne : |
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
Donnez votre avis !
The success of the first edition of Percutaneous Treatment of Left Side Cardiac Valves has convinced us of the need to update this book in order to keep... > Lire la suite
96,25 €
Neuf - Expédié sous 9 à 14 jours
  • ou
    Livré chez vous
    entre le 4 octobre et le 9 octobre
ou
Votre note
The success of the first edition of Percutaneous Treatment of Left Side Cardiac Valves has convinced us of the need to update this book in order to keep pace with the continuing rapid and dynamic evolution in the discipline. Once again, this practical guide is designed to provide the reader with complete state of the art information on the techniques and approaches to percutaneous treatment of left side cardiac valve disease.
Numerous images will help the reader to understand in detail the steps of each procedure. The potential complications and expected or potential morbidity from each procedure are discussed in depth, and the best ways to manage them are carefully explained. The book is also intended as a reference covering the up-to-date knowledge contained in the literature on the application of transcatheter techniques to cardiac valves.
  • Date de parution : 01/05/2012
  • Editeur : Springer
  • ISBN : 978-88-470-2630-8
  • EAN : 9788847026308
  • Présentation : Broché
  • Poids : 0.68 Kg
  • Dimensions : 15,6 cm × 23,3 cm × 2,0 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot

Percutaneous Treatment of Left Side Cardiac Valves - A Practical Guide for the Interventional Cardiologist est également présent dans les rayons

Corrado Tamburino et Gian Paolo Ussia - Percutaneous Treatment of Left Side Cardiac Valves - A Practical Guide for the Interventional Cardiologist.
Percutaneous Treatment of Left Side Cardiac Valves. A...
96,25 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter