Introduction to Modeling Biological Cellular Control Systems (Cartonné)

Edition en anglais

  • Springer

  • Paru le : 01/12/2011
Note moyenne : |
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
Donnez votre avis !
This textbook contains the essential knowledge in modeling, simulation, analysis, and applications in dealing with biological cellular control systems.... > Lire la suite
53,45 €
Neuf - Expédié sous 9 à 14 jours
  • ou
    Livré chez vous
    entre le 2 octobre et le 6 octobre
ou
Votre note
This textbook contains the essential knowledge in modeling, simulation, analysis, and applications in dealing with biological cellular control systems. In particular, the book shows how to use the law of mass balance and the law of mass action to derive an enzyme kinetic model - the Michaelis-Menten function or the Hill function, how to use a current-voltage relation, Nernst potential equilibrium equation, and Hodgkin and Huxley's models to model an ionic channel or pump, and how to use the law of mass balance to integrate these enzyme or channel models into a complete feedback control system.
The book also illustrates how to use data to estimate parameters in a model, how to use MATLAB to solve a model numerically, how to do computer simulations, and how to provide model predictions. Furthermore, the book demonstrates how to conduct a stability and sensitivity analysis on a model.
  • Date de parution : 01/12/2011
  • Editeur : Springer
  • ISBN : 978-88-470-2489-2
  • EAN : 9788847024892
  • Présentation : Cartonné
  • Poids : 0.669 Kg
  • Dimensions : 16,0 cm × 23,9 cm × 1,5 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot

Introduction to Modeling Biological Cellular Control Systems est également présent dans les rayons

Weijiu Liu - Introduction to Modeling Biological Cellular Control Systems.
Introduction to Modeling Biological Cellular Control Systems
53,45 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter