How We Eat - Appetite, Culture, and the Psychology of Food

  • ECW PRESS

  • Paru le : 01/05/2003
Note moyenne : |
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
Donnez votre avis !
Rappoport treats the dinner table like a Freudian couch, asking us to lie back and spill our guts. Tracing our culinary customs from the Stone Age to... > Lire la suite
10,75 €
E-book - ePub
Vérifier la compatibilité avec vos supports
Votre note
Rappoport treats the dinner table like a Freudian couch, asking us to lie back and spill our guts. Tracing our culinary customs from the Stone Age to the stovetop range, he illuminates our complex and often contradictory eating habits, and suggests that perhaps we are what we eat.
  • Date de parution : 01/05/2003
  • Editeur : ECW PRESS
  • ISBN : 1-55490-241-X
  • EAN : 9781554902415
  • Format : ePub
  • Nb. de pages : 224 pages
  • Caractéristiques du format ePub
    • Pages : 224
    • Taille : 2 796 Ko
    • Protection num. : Digital Watermarking

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot

How We Eat - Appetite, Culture, and the Psychology of Food est également présent dans les rayons

Leon Rappoport et Dennis Hull with Robert Thompson - How We Eat - Appetite, Culture, and the Psychology of Food.
How We Eat. Appetite, Culture, and...
10,75 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK