The River Cottage Year (Relié)

Hugh Fearnley-Whittingstall

Simon Wheeler

(Photographe)

Note moyenne : | 0 avis
Note moyenne : 5/5 (1 notes)
  • Hodder & Stoughton

  • Paru le : 01/01/2003
  • 1 million de livres à découvrir
  • Livraison à domicile à partir de 0,01 €
  • Paiement sécurisé, débit à l'expédition
31,10 €
Neuf - Expédié sous 4 à 8 jours
Livré chez vous entre le 14 décembre et le 16 décembre
ou
Votre note
  • Date de parution : 01/01/2003
  • Editeur : Hodder & Stoughton
  • ISBN : 0-340-82821-8
  • EAN : 9780340828212
  • Présentation : Relié
  • Nb. de pages : 255 pages
  • Poids : 0.875 Kg
  • Dimensions : 18,0 cm × 24,5 cm × 2,5 cm

Biographie de Hugh Fearnley-Whittingstall

Hugh Fearnley-Whittingstall is widely known as a writer and broadcaster for his uncompromising commitment to real food and honest home cooking. His series for Channel 4 television - including A Cook on the Wild Side, T V Dinners and most recently the River Cottage programmes - have earned Hugh a huge popular following. His last book, The River Cottage Cookbook, was welcomed by critics as one of the most original food books for years and scooped the top food writing awards in 2002, winning the GlenfiddichTrophy, the André Simon Food Book of the Year and the Guild of Food Writers' Michael Smith Award. Hugh lives in Dorset with Marie and their sons Oscar and Freddie.

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot
Hugh Fearnley-Whittingstall - The River Cottage Year.
The River Cottage Year
31,10 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter