Fundamentals of Momentum, Heat, and Mass Transfer. 4th Edition (Relié)

Gregory-L Rorrer, James-R Welty, Charles-E Wicks, Robert-E Wilson

Note moyenne : | 0 avis
Ce produit n'a pas encore été évalué. Soyez le premier !
  • Wiley

  • Paru le : 08/01/2001
  • 1 million de livres à découvrir
  • Livraison à domicile à partir de 0,01 €
  • Paiement sécurisé, débit à l'expédition
65,70 €
Neuf - Expédié sous 8 à 14 jours
Livré chez vous entre le 21 décembre et le 26 décembre
ou
Votre note
For more than three decades, FUNDAMENTALS OF MOMENTUM, HEAT, AND MASS TRANSFER has set the standard in the field with its consistent, clearly written, unified approach to transfer processes. Building on the strengths of previous editions, the Fourth Edition of this classic text is updated with applications to contemporary technologies, such as materials processing, electronic chip cooling, biochemical engineering, and more. Readers will develop a sound understanding of transfer phenomena, build a set of valuable analysis skills, and apply basic principles to a wide variety of modern problems, and examples. Features of the Fourth Edition • New! Contemporary subject matter. • New! More homework exercises and example problems that deal with current technologies. • New! Revised coverage of mass transfer. • Consistent approach to transport processes, highlighting similarities among different modes. • Easy-to-understand descriptions of basic principles. • A clear methodology for solving fundamentally based problems. • Extensive tables of physical properties of solids, liquids, and gases.
  • Date de parution : 08/01/2001
  • Editeur : Wiley
  • ISBN : 0-471-38149-7
  • EAN : 9780471381495
  • Présentation : Relié
  • Nb. de pages : 759 pages
  • Poids : 1.64 Kg
  • Dimensions : 21,0 cm × 26,0 cm × 3,3 cm

Nos avis clients sur decitre.fr


Avis Trustpilot
Gregory-L Rorrer et James-R Welty - .
Fundamentals of Momentum, Heat, and Mass...
65,70 €
Haut de page
Decitre utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service possible. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation. En savoir plus OK

Ne partez pas tout de suite...

Inscription newsletter